2010-12-01

2ος Κύκλος σεμιναρίων ΕΕΒΕΠ

Έλαβα το ακόλουθο μήνυμα:
H Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών της δράσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση του 2ου κύκλου σεμιναρίων σε θέματα  σύγχρονων βιβλιοθηκονομικών υπηρεσιών και εφαρμογών.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν από τις 16.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. στο Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π., περιλαμβάνοντας θεωρητικό μέρος (2 ώρες) και πρακτική εφαρμογή  (1 ώρα, σε Η/Υ).
Παρακαλείσθε να προσέλθετε στις 15.30, στην είσοδο του κτιρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ε.Μ.Π., (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, τηλ. 210 -772 3975) ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση σας στο κέντρο Η/Υ.
Επίσης παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά το πρόγρα μμα για επιβεβαίωση της ημέρας πραγματοποίησης της ενότητας που έχετε επιλέξει.
Η διάθεση του υλικού του σεμιναρίου και η πληρωμή των ενοτήτων που θα παρακολουθήσετε (15 Ευρώ ανά ενότητα), θα γίνει στο χώρο πραγματοποίησης των σεμιναρίων.
Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει τους εισηγητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τη Βιβλιοθήκη του ΕΜΠ για την παραχώρηση του χώρου και του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων, καθώς και  όλους εσάς για την μεγάλη σας συμμετοχή.
Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων του 2ου κύκλου  εδώ .
Όσοι συνάδελφοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα ενημερωθούν εντός του προσεχούς διαστήματος για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή  παρακαλούμε συμπληρώστε την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και στείλτε τη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΕΒΕΠ info@eebep.gr
Κάτι που ίσως θα προσέξατε είναι ότι τα links προς το πρόγραμμα του σεμιναρίου και προς την αίτηση δε δουλεύουν. ΟΚ… Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με link που παρέχει σε μήνυμά της η ΕΕΒΕΠ.
Για όσους ενδιαφέρονται, το πρόγραμμα βρίσκεται εδώ και η αίτηση εδώ
Και τώρα κάτι άλλο… Εφόσον ισχύει το περιεχόμενο της παραγράφου με τις ευχαριστίες για αφιλοκερδή συμμετοχή των εισηγητών και παραχώρησης του χώρου και του εξοπλισμού από το ΕΜΠ, πόσο πολύ και σημαντικό θα είναι το υλικό που θα παραλάβουμε ώστε να στοιχίσει 15 ευρώ ανά ενότητα;
Απλά ρωτάω, γιατί είμαι μικρή και θέλω να μαθαίνω. Και περισσότερο, ρωτάω γιατί πολλοί συνάδελφοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια του κύκλου, αλλά στις μέρες που ζούμε δε θα μπορέσουν γιατί δε θα είναι σε θέση να διαθέσουν αυτά τα 15-75 ευρώ.

4 σχόλια:

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Να σου πω.... "μικρή βιοπαλαίστρια", μήπως να συγκέντρωνες τις απορίες σου σε μία μεγάλη;

Καλημέρα και καλό μήνα

Αφροδίτη Φράγκου είπε...

Επειδή εκτός από μικρή μπορεί να είμαι και ανόητη, μπορείς να κάνεις λίγο πιο σαφές το σχόλιο γιατί δεν το κατάλαβα, αγαπητέ συνάδελφε...
:((

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Είναι χαριτολόγημα, που απηχεί το κλείσιμο του ποστ σου:

Το "μικρή βιοπαλαίστρια" από ελληνική τανία.

Το υπόλοιπο σχόλιο έχει να κάνει με ότι η κάθε μία ενέργεια της ΕΕΒΕΠ τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζεται (όχι άδικα) από πολλούς από εμάς ως αλυσίδα από γκάφες...
... οπότε το πράγμα θα πρέπει να τεθεί συνολικά: τι κάνει σήμερα η ΕΕΒΕΠ, λειτουργεί;

[Λυπάμαι αν δεν έγινα αντιληπτός]

Αφροδίτη Φράγκου είπε...

Εντάξει... μέσες - άκρες, αυτό είχα καταλάβει αλλά είπα καλού κακού να το διευκρινίσω...
Αλλά με τη διευκρίνιση, προέκυψε άλλη απορία μου...
Από ποιον να περιμένω απάντηση;