2012-10-03

«Βιβλιοθήκες στα FM» (4ος κύκλος εκπομπών, περίοδος 2012 - 2013)

Πρεμιέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής Βιβλιοθήκες στα FM (4ος κύκλος εκπομπών, περίοδος  2012 - 2013) την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί


H εβδομαδιαία δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης και της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012  ξανά μαζί σας  μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Και αυτή τη χρονιά θα παρουσιάσουμε νέα και ειδήσεις για τις υπηρεσίες, δραστηριότητες και εκδηλώσεις που πραγματοποιούν οι βιβλιοθήκες μας αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο μορφωτικό, πολιτιστικό ρόλο που επιτελούν στην ελληνική κοινωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη παρουσίαση εξωστρεφών και καινοτόμων  δράσεων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται αυτή την περίοδο στις βιβλιοθήκες οι οποίες αποκτούν ξεχωριστή σημασία και μπορούν να αποτελέσουν διέξοδο καθιστώντας τες εστίες γνώσης, μάθησης, πληροφόρησης και πολιτισμού.

Με εκλεκτούς καλεσμένους, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών, ζωντανές συνδέσεις, επιλεγμένη μουσική, ειδικά αφιερώματα, προτάσεις για τον πολιτισμό η εκπομπή θα συνεχίσει να ενημερώνει και να συζητά, να καταγράφει και να αναλύει, να παρεμβαίνει και να διεκδικεί με γνώμονα ότι η επένδυση στη γνώση και στις βιβλιοθήκες όχι μόνο δεν πρέπει να επιδέχεται «εκπτώσεις» αλλά πρέπει να ενισχύεται διαρκώς.

Είμαστε σίγουροι ότι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι της γνώσης & του πολιτισμού στα ερτζιανά θα είστε και φέτος κοντά μας!!

Καλή ακρόαση!
Γιώργος Γλωσσιώτης -  Χριστίνα Κυριακοπούλου

Φρόσω Παυλίδου – Δημήτρης Πολίτης
Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε:
Από τη ραδιοφωνική συχνότητα 94 FM κάθε Κυριακή 10:00 – 12:00 το πρωί και από την ιστοσελίδα του Επικοινωνία 94 FM http://www.94fm.gr/ μέσω διαδικτύου σε ζωντανή μετάδοση.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ FM
http://www.facebook.com/group.php?gid=173190431830

Δεν υπάρχουν σχόλια: